mandag den 14. marts 2016

Gnocchi

Ingredienser

1kg kartofler/potatis
300 g mel
1 æg/ägg
salt














                                                       
            Kartoflerne koges med skræld på. Når de er færdigkogte,
            pilles skrællen af og de afkøles.
                    





            Kartoflerne rives


                                                                                         
            Bland alle ingredienser sammen. Som vist på billedet
            blandes det i hånden. Jeg har ikke prøvet at gøre det
            med en køkkenmaskine :-(
           Her ses dejen samlet og klar til at forme gnocchierne.
 


                                                                                                             


          Dejen rulles i lange strimler og så skæres gnocchierne i
          passende størrelse. Det er vigtigt, at de har nogenlunde
                                                                samme størrelse, så kogetiden er ens
                                                                De koges i rigeligt vand med salt. Når gnocchierne kommer
                                                                op til overfladen er de færdigkogt
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar