Ingredienser
600 g haricots verts koges i: 5 min
600 g bladselleri 3 min
600 g gulerødder 3 min
600 g blomkål 3 min
600 g fennikel 3 min
600 g løg 3 min
600 g peberfrugt 3 min
Kogeblandingen
2 l eddike
2 l vand
200 g sukker
140 g salt
Forberedelse Opskriften tager højde for 4 kg grøntsager ialt, men man kan sagtens udelade noget og tage mere af noget andet, alt efter, hvad man kan lide og finde af friske grøntsager.Der bliver mellem 10 og 20 glas.
2. Kogeblandingen bringes i kog
3. Grøntsagerne koges nu heri. Bemærk, at bønnerne skal koge et par minutter længere.
4. Hæld væsken fra grøntsagerne, når de har kogt færdig.
5. Kom de varme grøntsager på glas, som i forvejen er dyppet i kogende vand.
6. Fyld dernæst glassene op med solsikkeolie.
7. Lågene skrues på og glasset vendes med bunden nedad indtil de er afkølet.
8. Glassene kan opbevares ved stuetemperatur el mindre og skal først i køleskab, når de er åbnet.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar