Ingredienser
350 g kokt pasta
Hemmlagad tomatsås/ Hjemmelavet tomatsovs
eller köpt
2 st mozzarella ostar
100 g mortadella
svartpeppar
riven parmisan ost
Den här rätten passar utmärkt att göra om man har kokt pasta över
1. Klipp eller skär mortadellan i mindre bitar och smula sönder mozzarellaosten. Blanda därefter mozzarellaosten och mortadellan med pastan och tomatsåsen och tillsätt lite nymald svartpeppar och häll blandningen i en smord ugnsfast form. Strö till sist ett tunt lager med riven parmisanost över och ställ in i ugnen på circa 175 ° C i 20 till 30 minuter.
Hej alle skandinaver i Italien og i hele verden. Vi har længe gået med en tanke om at skabe et forum, hvor skandinaver kan dele deres madopskrifter og -oplevelser med hinanden. Vi har boet i Italien i mange år og har en forkærlighed for landet. For os er det en livskvalitet at kunne lave og nyde mad, men hvem vil ikke gerne have ny inspiration? Vær med til at blogge for jo flere vi er som deler opskrifter - recept her, desto mere inspiration får vi. Skriv på svensk, dansk eller norsk.
onsdag den 16. marts 2016
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar