torsdag den 17. marts 2016

Roastbeef i gryde med rosmarin


 Ingredienser

Et stykke roastbeef på mellem 1 og 1,5 kilo
1 fed hvidløg
Hjemmelavet Rosmarin og saltblanding
Olivenolie



1. Et stykke kød/kött på mellem 1 og 1,5 kilo, som er egnet til roastbeef. Jeg har fået at vide af slagteren, at det er bedst at anvende endestykket :-)
2. Hvidløget skæres i 6 små stykker
3. Med en kniv stikker man nogle huller i kødet, hvor de små hvidløgsstykker puttes ind.
4. Kødet strøes over med rosmarinblandingen




5. I en gryde hældes nu ca en cm olie
6 Ved høj varme brunes roastbeefen på alle sider, ca et minut pr side
7. Så skrues der lidt ned for varmen og roastbeefen steger nu videre i olien med låg på
8. Den skal i alt stege ca 15 min (regnet helt fra start til ca. et kilo kød), men det kommer selvfølgelig også an på hvor rødt man vil have kødet :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar