torsdag den 31. marts 2016

Spareribs i tomatsovs


Ingredienser

Et stort løg
1 kilo spareribs/revben
2 flasker Hjemmelavet tomatsovs eller købt tomatsovs
1 teske sukker
Salt









1. Spareribsene brunes i lidt olie på alle sider.
2. Spareribsene tages af panden 
3. Løg snittes i små stykker og brunes i fedtet fra spareribsene





4. Når løget er brunet lidt, lægges spareribsene tilbage på panden
5. Tomatsovsen hældes over
6. Tilsæt evt. sukker (jeg bruger ikke sukker, når det er min egen hjemmelavede tomatsovs)
7.  Retten skal småkoge i flere timer (4-5 timer), indtil kødet skiller
     sig let fra benene
8.  Dernæst smages til med salt
9.  Til sidst skal man skille ben og sener fra kødet, så der tilsidst kun er
     små stykker kød/kött i tomatsovsen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar