Kagebund se opskrift under torte
Zabaionecreme:
8 æggeblommer
8 spsk sukker
5 spsk marsala
2,5 dl piskefløde
Mandler og sukker
2. Cremen sættes dernæst over vandbad og man fortsætter med
at røre indtil cremen får en tykkere konsistens. Tages så af
varmen og køles af.
3. Skallen tages af mandlerne og dernæst hakkes de. Så ristes de på
en pande med lidt sukker.
4. Fløden piskes til flødeskum.
5. Kagebunden som er lavet på forhånd og afkølet, skal skæres i
papirs tynde skiver (tyndere end vist på billedet).
6. En skål beklædes med staniol el bagepapir. I bunden lægges de
ristede mandler. Så et lag zabaionecreme og dernæst et lag tynde
tynde skiver kagebund og flødeskum.
7. Således fortsætter man indtil sidste lag af kagebund.
8. Desserten sættes i fryseren i ca 2-3 timer.
9. Inden servering vendes kagen rundt og staniol tages af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar