fredag den 29. april 2016

Dessert med zabaionecreme (La Mattonnella)

Ingredienser

Kagebund se opskrift under torte

Zabaionecreme:

8 æggeblommer
8 spsk sukker
5 spsk marsala

2,5 dl piskefløde

Mandler og sukker 




1. Bland sukker og æggeblommer i en skål, rør godt og tilsæt
    marsalaen.
2. Cremen sættes dernæst over vandbad og man fortsætter med
    at røre indtil cremen får en tykkere konsistens. Tages så af
    varmen og køles af.


3. Skallen tages af mandlerne og dernæst hakkes de. Så ristes de på
    en pande med lidt sukker.
4. Fløden piskes til flødeskum.
5. Kagebunden som er lavet på forhånd og afkølet, skal skæres i
    papirs tynde skiver (tyndere end vist på billedet).
6. En skål beklædes med staniol el bagepapir. I bunden lægges de
    ristede mandler. Så et lag zabaionecreme og dernæst et lag tynde
    tynde skiver kagebund og flødeskum.
            
7. Således fortsætter man indtil sidste lag af kagebund.
8. Desserten sættes i fryseren i ca 2-3 timer.
9. Inden servering vendes kagen rundt og staniol tages af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar