Ingredienser
1 scalotteløg/ chalottenlök
250 g laks/ lax
1 glas hvidvin/ vittvin
1 tomat el Hjemmelavet tomatsovs
olie
salt
evt persille
1) Scalotteløg svitses i olien
2) Laksen skæres i små stykker og puttes dernæst ned til løggene. det svitses lidt sammen
3) Hvidvinen hældes over og lad det komme i kog et par minutter
4) Tomatpureen hældes over og nu kan det små koge i 15-20 min
5) Tilsidst smages til med salt og evt. lidt persille
Denne sovs med fisk bruger jeg som pastasovs, så jeg koger pasta og blander det hele sammen, når pastaen er færdigkogt.
Buon appettito :-)
Hej alle skandinaver i Italien og i hele verden. Vi har længe gået med en tanke om at skabe et forum, hvor skandinaver kan dele deres madopskrifter og -oplevelser med hinanden. Vi har boet i Italien i mange år og har en forkærlighed for landet. For os er det en livskvalitet at kunne lave og nyde mad, men hvem vil ikke gerne have ny inspiration? Vær med til at blogge for jo flere vi er som deler opskrifter - recept her, desto mere inspiration får vi. Skriv på svensk, dansk eller norsk.
tirsdag den 19. april 2016
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar