Ingredienser
200 g brännässlor/brændnælder (rensade, dvs bladen)
150 g parmisanost
100 g valnötter
2 vitlöksklyftor
1 dl olivolja
salt
svartpeppar
1. Rensa, dvs riv eller klipp av bladen och kasta resten av brännässlan. Koka upp circa en liter vatten och förväll bladen i någon minut. Låt bladen rinna av och svalna.
2. Lägg samtliga ingredienser i en matberedare och mixa tills krämen har fått en homogen konsistens.
Tips: Valnötterna ger en lite syrlig och besk smak.
Hej alle skandinaver i Italien og i hele verden. Vi har længe gået med en tanke om at skabe et forum, hvor skandinaver kan dele deres madopskrifter og -oplevelser med hinanden. Vi har boet i Italien i mange år og har en forkærlighed for landet. For os er det en livskvalitet at kunne lave og nyde mad, men hvem vil ikke gerne have ny inspiration? Vær med til at blogge for jo flere vi er som deler opskrifter - recept her, desto mere inspiration får vi. Skriv på svensk, dansk eller norsk.
mandag den 11. april 2016
Pesto av brännässlor och valnötter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar